Sürdürülebilir Kalkınmada Hemşirelik Slogan Yarışması

Slogan Yarışması Başvuru Linki

SLOGAN YARIŞMASI BAŞVURU KURALLARI

Sevgili Öğrenciler

1. Uluslararası 21. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi kapsamında gerçekleştirilecek olan “Slogan Yarışması”nın teması “Sürdürülebilir Kalkınmada Hemşirelik” olarak belirlenmiştir.  Sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmada hemşireliğin yeri ve önemini yansıtan sloganlarınızla yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışmaya başvuru yapmadan önce sloganlarınızın aşağıdaki şartları sağladığından emin olunuz.

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI

1. Yarışmaya Hemşirelik Bölümü’nde öğrenim gören tüm üniversite öğrencileri katılabileceklerdir.
  2. Yarışmaya son başvuru tarihi 2 Mayıs‘tır.
  3. Bu yarışmaya katılabilmeniz için kongre kapsamında yer alan diğer yarışmalara başvuru yapmamış olmanız gerekmektedir.
  4. Başvuru yapılan sloganın herhangi bir grubu, dini, siyasal ya da sosyal sınıfı temsil eden ifadeler içermemesi ve etik kuralları sağlamış olması gerekmektedir.
  5. Öğrencilerin başvuru yaptıkları sloganların kendilerine ait, özgün eserler olduğunu beyan ve taahhüt etmeleri gerekmektedir.
  6. Yarışmaya katılan sloganlar daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ya da herhangi bir iletişim ya da reklam kampanyasında kullanılmamış, özgün olarak üretilmiş sloganlar olmalıdır.
  7. Yarışmaya her öğrenci en fazla 2 sloganla katılabilecektir.
  8. Slogan dili Türkçe olmalıdır.
  9. Kelime sayısı kriteri en fazla 10 kelime olarak belirlenmiştir.
  10. Katılımcılar, yaptıkları başvuru ile yukarıda belirtilmiş olan bütün koşulları kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
  11. Slogan yazımında aranan en önemli kriter; sloganların içerik açısından anlatılmak isteneni kısa ve çarpıcı şekilde anlatım sanatıdır. Gönderilmiş olan sloganların değerlendirmeye alınabilmesi için başvuru yapan öğrencinin kongre kaydını yapmış ve sloganların kurallara uygun olması gerekmektedir. Ön koşulları sağlamış olan sloganlar jüri üyeleri tarafından temaya uygunluk, özgünlük, dilin doğru kullanımı, sanatsal aktarım, yaratıcılık, slogan değeri taşıma özellikleri açısından değerlendirilecek ve en yüksek puan alan ilk dört slogan belirlenecektir.
  12. Yarışmada birincilik, ikincilik, üçüncülük ve mansiyon ödülleri verilecektir.