Toplumsal Duyarlılık Çalışmaları Poster Yarışması

Anasayfa » Toplumsal Duyarlılık Çalışmaları Poster Yarışması

Toplumsal Duyarlılık Çalışmaları Poster Yarışması Başvurusu için tıklayınız.

TOPLUMSAL DUYARLILIK ÇALIŞMALARI POSTER YARIŞMASI

Yarışmanın Konusu

Ülkemizde hemşirelik öğrencilerinden; hassas ve özel gereksinimi olan grupların/bireylerin içinde bulundukları yaşam koşullarını tanıması, yaşadıkları sorunları belirlemesi ve yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik projeler geliştirmesi, uygulaması ve ulaşılan çıktıları paylaşmaları beklenmektedir.

Toplumsal Duyarlılık Çalışmaları Değerlendirme Jürisi tarafından değerlendirilerek dereceye giren ilk dört proje ödüllendirilecektir (Birinci, ikinci, üçüncü, teşvik).

Yarışmanın Hedef Kitlesi

Türkiye genelinde tüm hemşirelik öğrencileri katılabilir.

Başvuru Tarihleri

Yarışmaya başvuru 2 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılacaktır.

Yarışmaya Başvuru

Her öğrenci/grup en fazla iki proje ile katılım sağlayabilir.

“Toplumsal Duyarlılık Çalışmaları Poster Yarışması” ile ilgili konularda uhoktoplumsalduyarlilikprojesi@gmail.com mail adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Başvurular kongre web sitesinde yayınlanan “Toplumsal Duyarlılık Çalışmaları Poster Yarışması Başvuru Formu” doldurularak iletilecektir.

TOPLUMSAL DUYARLILIK ÇALIŞMALARI POSTER YARIŞMASI KURALLARI

  • PowerPoint programında hazırlanacak poster bildiriler; Özet (En fazla 300 kelime), anahtar kelimeler, projenin tanımı ve özgün değeri, projenin yaygın etkisi, projenin hedef kitlesi, projenin yöntemi, projenin bütçesi, proje sonunda ulaşılan çıktılar, kaynaklar bölümlerini içermelidir.
  • Posterler dijital / elektronik formatta sunulacaktır.
  • Posterle 70x90cm boyutunda olacak şekilde hazırlanmalıdır.
  • Poster 28 punto Times New Roman yazı karakteri kullanılarak tek satır aralığında, iki yana yaslı yazılmalıdır. Başlık 44 punto, bold ve her kelimenin ilk harfi büyük olacak şekilde, ortalanarak yazılmalıdır.
  • Posterlerin üst kısmında sunum başlığı, yazar isimleri ve adresleri başlıktan sonra 36 punto ile ortaya hizalanarak yazılmalıdır.
  • Grafik, Tablo ve Fotoğraf Başlıkları: 28 punto ve koyu olmalıdır ve metin içinde sunulmalıdır. Tablo ve şekillere ait başlıkların ilk harfleri büyük, diğerleri küçük olmalıdır.
  • Kaynakça 18 punto, APA 7 formatında yazılmalıdır.
  • Örnek olarak paylaşılan poster formatı en son pdf dosyası olarak kaydedilerek gönderilmelidir.

Posterlerinizi hazırlarken sizlerle paylaşılan “örnek poster şablonunu” kullanabilirsiniz ya da yazım kurallarına ve içeriklerine uygun şekilde özgürce tasarlayabilirsiniz.